duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 decembrie, 2016

cozmaInformaţiile din campanie – potrivit cărora oamenii lui Mircea Cosma de pe lista PSD Prahova se vor retrage în cazul în care fiica baronului, Andreea, aflată pe locul 7, nu va fi aleasă – s-au adeverit, anunță România Curată.

În ziua validării mandatelor, 2 deputaţi PSD de Prahova şi-au dat demisia din Parlament şi au optat să rămână în funcţiile de aleşi locali astfel încât în locul lor intră Andreea Cosma, fata lui Mircea Cosma, fost preşedinte al CJ, condamat la 8 ani pentru corupţie în primă instanţă.

Fiul lui Mircea Cosma, Vladuţ, fost deputat PSD, a primit 5 ani de detenţie efectivă. Andreea Cosma este, de asemenea, judecată pentru corupţie. Ea este notar public, trimisă în judecată de DNA în dosarul Ciuperceasca.


Doar 6 candidaţi ai PSD Prahova pentru Camera Deputaţilor au prins noul Parlament, aşa că la validarea mandatelor, candidatul de pe locul 2, Cornel Nanu, şi candidatul de pe locul 6, Ludmila Sfârloagă, s-au retras.

După retragerea celor doi, Andreea Cosma, fiica baronului de Prahova, aflată pe locul 7, intră în Parlament ca deputat PSD de Prahova.

Cine sunt cei care s-au retras în favoarea Andreei Cosma

Cornel Nanu este primar PSD în comuna Cornu din Prahova de 27 de ani. Este la al 7-lea mandat. Cornu este localitatea de lângă Breaza unde îşi au vilele Adrian Năstase, Ilie Sârbu şi alţi potentaţi pesedişti.

Cornel Nanu se află pe lista neagră a României Curate pentru clientelism. Potrivit presei, în 2014, comuna Cornu a primit jumătate din alocările bugetare pentru judeţul Prahova.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ludmila Sfârloagă este vicepreşedinte al CJ Prahova. Şi ea se află pe lista neagră a României Curate întrucât, în 2012, şi-a donat jumătate din veniturile din acel an către PSD.

E vorba de 30.000 de lei, adică tot salariul încasat în acel an de la CJ Prahova.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: