marți

17 mai, 2022

Conferința națională a RBL: A naviga în incertitudine cu ochii la viitor – leadershipul care va face diferența

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 octombrie, 2020

În cadrul Conferinței Naționale RBL – ANTIFRAGILITATE într-o lume a crizelor, va avea loc o conversație între Alexandru Filip, Managing Partner al McKinsey & Company România și Andreea Roșca, Fondator The Vast & The Curious și Membru Fondator al RBL, despre ce e nevoie pentru a câștiga în incertitudine, despre digitalizare și competiția pentru oameni din tehnologie și abilitatea esențială care va diferenția organizațiile ce prosperă în viitor.

Printre subiectele de discuție abordate de cei doi se numără:

  • Contextul economic și social și cum se traduce în business. Demografie, educație, economisire.
  • Leadership pentru acest context și pentru viitor. Ce fel de mindset, ce fel de obiective, ce fel de raportare la lume sunt necesare la vârful organizațiilor?
  • Cum operezi, ca lider, cu starea de incertitudine? Flexibilitate și mai multe variante de viitor.
  • Digitalizare și competiția pentru oameni din tehnologie. A players.
  • Ce fel de abilități au nevoie organizațiile pentru viitor? Cunoașterea intimă a nevoilor clienților și concentrarea produselor și serviciilor în spatele unui furnizor.
  • Viteză versus personalizare: avantajul organizațiilor multinaționale și al celor locale.
  • Context regional.

Alexandru Filip, Managing Partner al McKinsey & Company România, sfătuiește companiile cu privire la modul de valorificare a tehnologiei pentru a concura cu succes și a crea valoare durabilă în era digitală. Printre subiectele de interes ale lui Alexandru Filip se numără transformarea tehnologiei digitale, strategia de introducere pe piață, organizarea și cultura riscurilor, reproiectare organizațională, planificarea financiară și stabilirea țintelor, strategia de afaceri, alianțe și joint ventures.

Andreea Roșca are o experiență de aproape 20 de ani în jurnalism, ca redactor, redactor șef adjunct și redactor-șef al revistei capital și, apoi, director al publicațiilor de business ale trustului Realitatea Cațavencu. În 2011 a fondat, alături de alți trei antreprenori, Fundația Romanian Business Leaders. În 2014 a publicat, împreună cu Mona, cartea Cei care schimbă jocul, despre povestea a șapte mari companii antreprenoriale românești. Din 2011 încoace a lucrat aproape exclusiv cu antreprenori. A intervievat mulți dintre oamenii care au construit lucruri remarcabile sau care au idei interesante. Din noiembrie 2017, a decis să îi aduc pe unii dintre ei pe scenă, în interviuri live, cu public, în proiectul The Vast&The Curious.


Conferința Națională RBL – ANTIFRAGILITATE într-o lume a crizelor oferă cadrul în care să discutăm despre cum facem față incertitudinii și cum ne putem folosim de ea ca să devenim antifragili în diverse situații sau paliere ale vieții: societate, business, educație și economie.

Timp de trei zile (27-29 octombrie 2020), te așteptăm online cu:

  • 8 sesiuni de discuții, dezbateri și live-talks pe teme de interes cu speakeri români și străini;
  • peste 20 de vorbitori care vor fi alături de noi;
  • peste 200 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.
Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

 

Consultă agenda preliminară aici. Bilete aici.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: