CNAIR a atribuit UTI un contract pentru monitorizare video la punctele de frontieră. Valoarea- 2,6 milioane euro - CursDeGuvernare.ro
luni

25 octombrie, 2021

CNAIR a atribuit UTI un contract pentru monitorizare video la punctele de frontieră. Valoarea- 2,6 milioane euro

5 octombrie, 2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat joi, pe SEAP, anunțul de atribuire a unui contract de 11,7 milioane lei (2,6 milioane euro), cu TVA, companiei UTI servicii şi Mentenanţă, parte din Grupul UTI, pentru a realiza şi monta un sistem de monitorizare video a vehiculelor în zona punctelor de trecere a frontierei.

Contractul a fost atribuit în luna septembrie 2017, la aproape doi ani de la lansarea procedurii de atribuire.

Acordul vizează efectuarea de ”lucrări de execuţie şi montaj penru realizarea sistemului de monitorizare video a vehiculelor în zona punctelor de trecere a frontierei amplasate pe drumurile naţionale”.


Conforma contratului, compania s-a angajat să efectueze inclusiv furnizarea, montarea şi configurarea echipamentelor hardware şi licenţelor software.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Contractul, care a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul preţului cel mai scăzut, poate fi subcontractat în proporţie de 75%. Oferta UTI a fost acceptată din alte patru oferte admise.

Grupul UTI este controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu. În decembrie 2015, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată a fostului primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, şi a preşedintelui grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, într-un dosar în care Nichita este judecat pentru luare de mită.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr