luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 mai, 2020

Criza generată de epidemia coronavirusului la nivel mondial și inclusiv la nivelul țării noastre are efecte directe asupra raportărilor contabile pe care trebuie să le întocmează și transmită firmele autorităților. Din acest motiv, reprezentanții Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) au pus la dispoziție un ghid cu efectele epidemiei asupra diferitelor tipuri de bilanțuri.

Efectul asupra situațiilor financiare pe 2019:

Înainte de toate, firmele care au anul calendaristic ca perioadă de raportare nu trebuie să ajusteze valorile trecute în situațiile financiare pentru anul 2019, epidemia fiind un eveniment ulterior ce nu implică modificări, scrie în ghidul CECCAR. Însă poate fi necesară prezentarea unor informații suplimentare în note, dacă impactul epidemiei asupra activității companiei este unul semnificativ.
Citiți mai multe detalii pe avocatnet.ro. Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: