vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 iunie, 2013

http://www.dan.co.me/

Cel puțin 19 români au murit, iar 28 au fost răniți, în accidentul rutier care a avut loc duminică în Muntenegru, în apropiere de capitala Podgorica, potrivit unui bilanț provizoiu publicat de presa locală.

3 aeronave trimise de autoritățile române vor aduce în țară răniții și trupurile celor decedați, în funcție de deciziile autorităților judiciare muntenegrene.

La Podgorica s-au deplasat de la București ministrul de Externe, Titus Corlățean, și secretarul de stat din Ministerul Sănătății Raed Arafat.


De asemenea, la București, o celulă de criuză s-a constitiuit la Ministerul de Externe, sub conducerea premierului Victor Ponta, în vederea gestionării urmărilor catastrofei rutiere din Muntenegru.

Duminică, în apropiere de Podgorica, Muntenegru, un autocar turistic din România, cu 47 de persoane la bord, a ieșit de pe carosabil și s-a răpsturnat într-o râpă, într-o zonă muntoasă.

Autocarul aparținând firmei de transport Gregory Tour efectua o cursă pentru agenția de turism Maree Travel.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: