marți

16 iulie, 2024

23 decembrie, 2020

AQUA Carpatica a lansat o campania de strângere de fonduri care vor fi direcționate Fundației Motivation România, intitulată ”Colindăm România”, se arată într-un comunicat de presă.

Fondurile vor fi utilizate pentru achiziționarea scaunelor rulante pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Campania încurajarea ”colindatul virtual”.

”Chiar dacă ușa casei tale nu se va mai deschide pentru colindători în acest an, AQUA Carpatica a găsit o soluție: organizează cel mai mare colind virtual! Le puteți deschide ușile colindătorilor prin intermediul ecranelor, pe laptop sau pe telefon și vă puteți arăta recunoștința donând pentru cei pentru care izolarea este un mod de viață și pentru care mersul la colindat a fost doar un vis îndrăzneț”, transmite compania.

Cum te poți implica

  • Fii colindător!

Înregistrează un colind alături de cei dragi și încarcă-l pe platforma www.colindamromania.ro Astfel, poți ajunge virtual în casele celor pe care ți-ai fi dorit să-i colinzi în acest an, dar și în casele tuturor românilor care iubesc colindele și obiceiurile din străbuni.

  • Primește colindători!

Accesează site-ul campaniei și bucură-te de fiecare colind încărcat.

  • Fă o faptă bună!

Donează și tu pe https://bit.ly/ColindamRomaniaDoneaza și ajută atât copiii, cât și adulții cu dizabilități. Cu ajutorul tău, vor avea șansa unei vieți mai bune.

Încă de la începutul acestei perioade de crize sanitare, prin intermediul societăților și a Fundației VALVIS, Jean Valvis a ales să se implice direct prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție în lupta pentru combaterea acestei pandemiei. Campania ”Colindăm România” a venit ca un pas firesc în continuarea acestui demers și își propune să aducă multe colinde în casele românilor și, astfel, să contribuie la ajutarea Fundației Motivation România.


”Societatea românească trebuie susținută și fiecare în parte trebuie să își aducă aportul spre binele tuturor. În vreme de sărbătoare, în acest context delicat, vrem să aducem oamenilor bucurie și să demonstrăm prin tot ceea ce facem că ne pasă de ceilalți.” Jean Valvis – Președinte – Director General

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: