cursdeguvernare

duminică

13 octombrie, 2024

logo-conferinte-curs-de-guvernare

Reuniunea Grupului pentru Ucraina de la Ramstein – amânată pentru o dată necunoscută

9 octombrie, 2024

Întâlnirea de la Ramstein, programată să aibă loc la baza aeriană din Germania sâmbătă, 12 octombrie, a fost amânată pentru o dată necunoscută după ce președintele SUA, Joe Biden, și-a anulat participarea.

„Evenimentul este amânat. Vor fi făcute anunțuri cu privire la viitoarele întâlniri ale Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei,” a anunțat miercuri, 9 octombrie, Baza Aeriană Ramstein, conform Reuters.

Întâlnirea, inițial planificată pentru acest sfârșit de săptămână, trebuia să aibă loc sub formatul Ramstein, unde aproximativ 50 de țări se întâlnesc în mod regulat pentru a coordona sprijinul militar pentru Ucraina.


Președintele ucrainean Volodimir Zelenski intenționa să prezinte participanților planul său de victorie și pace. Acesta spera ca SUA să ridice restricțiile privind utilizarea armelor împotriva teritoriului rus.

Cu toate acestea, Joe Biden și-a anulat marți participarea la reuniune . Casa Albă a anunțat că președintele trebuie să rămână la Washington D.C. pentru a coordona pregătirile, deoarece sudul țării urma să fie lovit de uraganul Milton.

Președintele SUA trebuia să efectueze o vizită de stat în Germania în perioada 10-13 octombrie, un eveniment care nu a avut loc de aproape 40 de ani.

***


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: