duminică

7 august, 2022

România – Administrație Digitală

Drumul cel mai scurt către relația normală dintre cetățean și stat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 februarie, 2020

Organizatorii târgului Mobile World Congress au anunțat miercuri că anulează ediția 2020 din cauza temerilor că evenimentul ar putea contribui la răspândirea coronavirusului.

Decizia apare la 3 zile după ce doi giganți IT – NTT Docomo, cel mai mare operator de date mobile din Japonia, și Sony Corp – au anunțat că nu vor participa la evenimentul din 24-27 februarie. În total, 6 mari companii își anulaseră participarea la evenimentul care, anul trecut, a strâns peste 100.000 de vizitatori.

GSMA – organizatorul târgului care, din 2006, se desfășoară anual la Barcelona- a postat miercuri anunțul:


”Având în vedere siguranța și sănătatea mediul din Barcelona și din țara gazdă, GSMA a anulat MWC Barcelona 2020 ca efect al îngrijorărilor globale cu privire la epidemia de coronavirus și la pericolul călătoriilor, dar și alte circumstanțe care fac imposibilă organizarea evenimentului de către GSMA.

Partenerii din orașul-gazdă au înțeles și respectă această decizie. GSMA și partenerii din orașul-gazdă vor continua să colaboreze și să se susțină reciproc pentru organizarea MWC Barcelona 2021 și a edițiilor următoare.

Gândurile noastre se îndreaptă în acest moment către toți cei afectați de boală în China și în întreaga lume”.

Mobile World Congress este considerat cel mai important eveniment organizat de industrie, participanți cheltuind milioane pentru închirierea standurilor și promovare.


Inițial, GSMA a încercat să asigure participanții că va aplica măsuri speciale de securitate pentru a asigura sănătatea participanţilor şi expozanţilor. Între acestea: interzicerea accesului vizitatorilor din provincia Wuhan din China, epicentrul epidemiei, iar persoanele care au fost în China să facă dovada că au plecat din această țară de cel puțin 14 zile.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: