marți

27 februarie, 2024

Just Business

O interfață între Economie și viața afacerilor

17 mai, 2021

Marca de frigidere Fram, foarte populară în anii ’60 – ’70, va fi readusă pe piață de compania Network One Distribution (NOD), unul dintre cei mai mari distribuitori locali IT&C, deţinută integral de Iulian Stanciu, preşedintele executiv al eMAG.

„NOD are o strategie de revitalizare a brandurilor istorice românești, precum Diamant, Pegas și Fram. În prima etapă, am înregistrat marca la OSIM”, au confirmat reprezentanții NOD.


NOD a înregistrat marca „Fram, din trecut în prezent”.

NOD mai spune că bătrânele branduri vor fi revitalizate prin introducerea pe piață a unor produse noi, evenimente despre care compania promite să dea mai multe informații, pe măsură ce se vor apropia.

Primele modele de frigidere Fram au fost produse și vândute în 1961 de Întreprinderea de Mașini Electrice București, după care producția a fost mutată la Sadu (județul Gorj). Apoi, a început producția frigiderelor Arctic, sub licență Thomson, denumite mai întâi Frigero, care au înlocuit marca Fram.

Producția Arctic a fost mutată într-o fabrică nouă la Găiești, deținută acum de Arçelik Group (Turcia), care mai produce frigidere sub marca Arctic, dar și sub marca Beko.


 

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

*Notă:În România nu există corporații care sa-și unească forțele pentru...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: