duminică

28 aprilie, 2024

Just Business

O interfață între Economie și viața afacerilor

25 ianuarie, 2024

JTI România este Top Employer (Angajator de Top) pentru a 11-a oară consecutiv, certificarea fiind primită după o analiză aprofundată realizată de Institutul Top Employers.

Evaluarea a luat în calcul peste 20 de criterii, printre care leadership, mediul de lucru, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare și training, starea de bine a angajaților (well-being), beneficiile și recunoașterea meritelor.

„Această certificare este foarte importantă pentru JTI, dat fiind că reprezintă confirmarea unei instituții independente că facem ceea ce trebuie pentru cei peste 1.400 de angajați. Dezvoltarea oamenilor, atragerea celor mai buni și încurajarea creativității sunt esențiale pentru ca organizația să se adapteze dificultăților din prezent și din viitor. Reputația JTI România și responsabilitatea companiei față de comunitate și societate în general sunt, de asemenea, elemente vitale în crearea unui sentiment de apartenență pentru angajați. Suntem convinși că oamenii noștri sunt cea mai importantă și valoroasă resursă și suntem încântați și mândri să vedem recunoasterea acestui fapt printr-un premiu prestigios, primit anual de 11 ani încoace”, a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.


„Fabrica JTI din București este cunoscută și apreciată în cadrul grupului pentru excelența în execuție, eficiență și eforturile de îmbunătățire continuă. JTI Manufacturing a fost prima companie din România care a fost certificată în 2009 5S Best in Class, un principiu de bază al sistemului japonez de management Kaizen. Aproximativ 75% din produsele fabricate în București merg la export în peste 60 de țări din toată lumea. Toate realizările noastre extraordinare sunt rezultatul dedicării oamenilor și spiritului lor de echipă. Datorită lor JTI este un angajator de top și voi folosi această ocazie pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce fac”, a adăugat Oguz Kose, Cluster Factory Lead, JTI România.

„Această certificare reprezintă încă o recunoaștere că JTI este un loc de muncă extraordinar, o companie care încurajează dezvoltarea talentelor, oferă oportunități de dezvoltare și are grijă de starea de bine a angajaților. Vom continua să construim JTI ca pe o mare familie care să ne inspire, îmbunătățind practicile de resurse umane și devenind un angajator și mai bun. Aceasta va fi în beneficiul angajaților noștri, dar și al viitorilor colegi, care vor găsi la JTI nu doar un job, ci și un loc unde pot fi autentici și pasionați de ceea ce fac”, a precizat Milena Rajic, People & Culture Director JTI România, Moldova și Bulgaria.

La nivel global, JTI se numără printre cele doar 17 companii certificate Top Employer.

JTI este una dintre primele companii multinaționale stabilite în România, cu investiții de peste 300 de milioane de euro pe piața locală.


***

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: