miercuri

24 aprilie, 2024

Dicționar Economic

ORGANIZAŢIA NAŢIUNILOR UNITE PEN-TRU ALIMENTAŢIE  ŞI AGRICULTURĂ(FAO)

joi, 16 ianuarie, 2014

organizaţie interguvernamentală specializată care a luat fiinţă la 16 octombrie 1945. Are drept obiectiv principal ameliorarea producţiei  şi distribuţiei produselor agroalimentare în vederea rezolvării problemei alimentaţiei pe plan mondial. În acest scop, lansează  şi realizează o serie de programe pe zone, ţări, în colaborare cu Banca Mon- dială  şi cu organisme internaţionale. Are sediul la Roma. România, ca membră a FAO (din 1961), participă la activitatea acesteia în calitate de donatoare şi beneficiară de asistenţă tehnico-ştiinţifică în domeniul agriculturii (v. Agricultură, Securitate alimentară).



analize cursdeguvernare

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: