cursdeguvernare

luni

7 octombrie, 2024

logo-conferinte-curs-de-guvernare

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale

2 octombrie, 2024

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus miercuri candidatura la alegerile prezidențiale, anunțând că a strâns 1,5 milioane de semnături. Ciucă este al treilea președinte de partid care îndeplinește această formalitate, după George Simion (AUR) și Elena Lasconi (USR).

Nicolae Ciucă a susținut miercuri că „România are nevoie de o viziune de dreapta”, iar Partidul Național Liberal va începe un „proiect pentru familie, comunitate și țară”.

„Ne aflăm în situația în care România s-a schimbat și se schimbă. Vedem că situația internațională s-a schimbat și se schimbă, din pacate, din ce în ce mai des. De aceea, avem nevoie de o viziune liberală, in măsură să gestioneze toate aceste provocări, provocări de natură economică, socială, provocări care afectează democrația. Trebuie să găsim soluții pentru viitorul nostru și copiilor noștri, siguranța noastră ca națiune. De aceea, venim cu o viziune de dreapta. România are nevoie de o viziune de dreapta și o persoană în măsură să implementeze”, a declarat liderul la sediul Biroului Electoral Central (BEC).


El a spus că se bazează „foarte mult” pe PNL, „cel mai vechi partid politic din România și din UE”, „angajat de fiecare dată și responsabil pentru toate proiectele politice pe care și le-a asumat”.

Marcel Ciolacu, urmează să-și depună candidatura pentru alegerile prezidențiale sâmbătă, 5 octombrie. În aceeași zi, la miezul nopții, se închide perioada de depunere a candidaturilor la alegerile prezidențiale.

***


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: