duminică

7 august, 2022

România – Administrație Digitală

Drumul cel mai scurt către relația normală dintre cetățean și stat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 februarie, 2020

Cel mai mare operator de date mobile din Japonia, NTT Docomo, și Sony Corpsunt ultimele companii care au anunțat luni că nu mai participă la Târgul internațional de specialitate de la Barcelorna din cauza epidemiei de coronavirus.

Aceste 2 companii, anunță Reuters, urcă la 6 numărul celor care s-au retras de la Mobile World Congress, care se organizează între 24 și 27 februarie la Barcelona și care, anul trecut a atras peste 100.000 de vizitatori.

Manifestarea este considerată cea mai importantă organizată de industrie, participanți cheltuind milioane pentru închirierea standurilor și promovare.


NTT și Sony se alătură Amazon, LG Electronics,  Ericsson și Nvidia, care deja au anunțat că nu vor participa la evenimentul din 2020. GSMA, compania organizatoare a evenimentului, a anunţat numele companiilor care se retrag, dar susţine că va continua organizarea ediţiei din acest an a târgului, în ciuda acestor evenimente.

Surse apropiate organizatorului au declarat pentru Reuters că în situația în care un participant decide să se retragă va trebui totuși să suporte conturile de participare din cauză că lista invitaților este decisă de la precedenta ediție, iar GSMA ar fi responsabilă financiar doar dacă ar anula manifestarea.

Pentru a liniști participanții,  organizatorii au anunţat că vor pune în aplicare măsuri speciale de securitate pentru a asigura sănătatea participanţilor şi expozanţilor. Între acestea se numără interzicerea accesului vizitatorilor din provincia Wuhan din China, epicentrul epidemiei, iar persoanele care au fost în China trebuie să facă dovada că au plecat din această țară de cel puțin 14 zile.

De asemenea, GSMA spune că va sugera participanţilor să evite strângerile de mînă, iar microfoanele folosite de standuri vor fi permanent dezinfectate şi schimbate.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: