marți

16 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 aprilie, 2012

USL nu va colabora cu președintele Traian Băsescu și nici cu premierul Mihai-Răzvan Ungureanu și cu o eventuală mișcare politică pe care acesta și-ar crea-o, a stabilit sâmbără Uniunea Social Liberală, în congres reunit.

PSD, PNL și PC s-au reunit sâmbără în congrese separate, iar apoi în congres comun, pentru a bate în cuie deciziile pentru alegeri.

Deciziile USL:

  • Antonescu – candidat la președinție, Ponta – prim-ministru. ”Știm să cedăm atunci când este în interesul întregii ţări. Decizia de a susţine o persoană care nu este membru PSD, pe Crin Antonescu, este decizia bună pentru România” – a declarat președintele PDL Victor Ponta.
  • Candidatura lui Antonescu. USL susține că mandatul lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte al României este ”transformarea instituţiei prezidenţiale într-un factor real de mediere, echilibru şi coeziune naţională, concomitent cu scoaterea sa din zona oricărui partizanat politic”.
  • Candidatura lui Ponta. Rezoluția adoptată de congresul comun al USL prevede că mandatul lui Ponta drept de candidat pentru funcţia de premier este ”punerea în aplicare a programului USL, începând cu setul de măsuri pentru relansare economică, astfel încât România să-şi reia creşterea şi să devină un stat cu o economie stabilă şi competitivă la nivel european”.
  • Necolaborarea cu Traian Băsescu. Cele trei partide din USL s-au angajat să nu colaboreze cu PDL în planul administraţiei locale, în plan parlamentar şi guvernamental. ”Nici nu ştim cum se va numi viitorul partid al domnului Ungureanu. Cam tot ce se naşte din Traian Băsescu nu poate să colaboreze cu USL. Viitorul PDL şi al domnului Ungureanu e greu de anticipat, importantă este decizia noastră!, a spus Victor Ponta.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: