luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 octombrie, 2011

Guvernele Bulgariei şi României se vor reuni într-o şedinţă comună care va avea loc la Bucureşti la data de 12 octombrie, a anunţat Vesela Cerneva, purtător de cuvânt al Ministerului bulgar al afacerilor externe – potrivit unei corespondeţe Agerpres.

Delegaţia bulgară va fi condusă de premierul Boiko Borisov şi din ea vor face parte majoritatea miniştrilor din Executiv, informează miercuri site-ul oficial al ministerului de externe de la Sofia.

Programul şedinţei prevede adoptarea unei declaraţii politice pentru cooperare la nivel înalt, precum şi semnarea unor acorduri referitoare la construirea unor complexe hidroenergetice pe Dunăre şi la cooperarea în domeniul instruirii şi calificării poliţiştilor.


Vesela Cerneva a amintit că România este cea de a două ţară cu care Bulgaria organizează o şedinţă comună de guvern după ce o asemenea şedinţă a avut loc deja cu executivul Greciei.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: