România şi Bulgaria organizează o şedinţă comună de guvern - CursDeGuvernare.ro
miercuri

27 octombrie, 2021

România şi Bulgaria organizează o şedinţă comună de guvern

5 octombrie, 2011

Guvernele Bulgariei şi României se vor reuni într-o şedinţă comună care va avea loc la Bucureşti la data de 12 octombrie, a anunţat Vesela Cerneva, purtător de cuvânt al Ministerului bulgar al afacerilor externe – potrivit unei corespondeţe Agerpres.

Delegaţia bulgară va fi condusă de premierul Boiko Borisov şi din ea vor face parte majoritatea miniştrilor din Executiv, informează miercuri site-ul oficial al ministerului de externe de la Sofia.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Programul şedinţei prevede adoptarea unei declaraţii politice pentru cooperare la nivel înalt, precum şi semnarea unor acorduri referitoare la construirea unor complexe hidroenergetice pe Dunăre şi la cooperarea în domeniul instruirii şi calificării poliţiştilor.


Vesela Cerneva a amintit că România este cea de a două ţară cu care Bulgaria organizează o şedinţă comună de guvern după ce o asemenea şedinţă a avut loc deja cu executivul Greciei.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr