vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 ianuarie, 2022

Guvernul are restanţe de 570 de milioane de lei, peste 110 milioane de euro, faţă de 3.000 de beneficiari ai măsurii 2, granturi pentru capital de lucru, a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu (foto).

„Cu privire la Măsura 2, ministerul, în momentul de faţă, are restanţe de plată pentru aproximativ 3.000 de beneficiari, o sumă totală de aproximativ 570 de milioane de lei”, a declarat el în cadrul unei deplasări la Constanţa.

El a precizat că motivul ar fi legat de insuficienţa fondurilor europene din vistieria statului, dar a dat asigurări că a bugetat acest restanţe pentru 2022.


„Atunci când am discutat de bugetul pe 2022, am fundamentat ca diferenţa de bani să fie alocată de la bugetul de stat. Sper, în măsura în care bugetul ministerului va fi alimentat, ca în cursul lunii ianuarie să putem închide Măsura 2”, a anunţat ministrul.

În cadrul unei alte vizite la Braşov, Constantin-Daniel Cadariu, a anunţat că intenţionează ca în acest an să dea drumul la 12 programe care să vină în sprijinul IMM-urilor, dar şi al companiilor din turism.

„Astfel, îmi doresc ca anul acesta, pe lângă plata tuturor măsurilor restante, să punem în dezbatere 12 programe care să aibă grupuri ţintă bine definite şi a căror rezultate să vizeze în primul rând sustenabilitatea”, a declarat el.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: