miercuri

29 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 aprilie, 2020

În primele două ore și jumătate de la a doua lansare a programului IMM Invest au fost înregistrate peste 7.400 de solicitări de finanțare, se arată într-un comunicat transmis marți de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.

”Operatorii FNGCIMM au început deja să prelucreze primele solicitări, din cele peste 7.400 înregistrate după doar două ore și jumătate de la deschiderea aplicației”, informează Fondul.

Aplicația funcționează în parametri optimi, dat Fondul semnalează faptul că există posibilitatea ca, în unele cazuri, să apară o întârziere a răspunsurilor în completarea câmpurilor aplicației, cum ar fi confirmarea creării user-ului și a parolei sau a transmiterii mesajului de confirmare a înscrierii.


”Din cauza unor configurări tehnice aferente domeniilor YAHOO și FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicația IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu întârziere, dar îi asigurăm pe toți cei care se găsesc în această situație că aceste aspecte de ordin tehnic nu vor afecta înscrierea în program. De asemenea, semnalăm posibilitatea ca anumite mesaje să ajungă în SPAM sau Junk și îi rugam pe utilizatori să verifice răspunsul primit și în aceste foldere. Precizăm că aplicația funcționează corespunzător și că este important să se acorde un timp rezonabil de răspuns. Nu este necesară retransmisia mail-ului în mod repetat”, transmis reprezentanții Fondului.

Platforma online a programului de creditare IMM Invest, imminvest.ro, a fost preluată pentru dezvoltare, administrare și găzduire de către Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), după ce aceasta a devenit nefuncțională, în doar câteva minute de la lansarea oficială, care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

”Arhitectura informatică a portalului a fost reproiectată, optimizată, securizată și consolidată astfel încât să permită funcționarea în condiții de accesare simultană a unui număr ridicat de utilizatori”, informează STS.

Totodată, specialiștii STS desfășoară permanent activități de prevenire a incidentelor de securitate.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: