Moscovici: Franţa nu va ratifica Pactul fiscal în această formă - CursDeGuvernare.ro
luni

18 octombrie, 2021

Moscovici: Franţa nu va ratifica Pactul fiscal în această formă

17 mai, 2012

Franţa nu va ratifica Pactul european privind disciplina fiscală cu excepţia cazului în care este modificat pentru a include angajamente pentru promovarea creşterii economice, după cum a declarat noul ministrul de finanţe, Pierre Moscovici, citat de The Telegraph.

„Ceea ce am spus este că tratatul nu va fi ratificat în forma sa actuală”, am preciat Moscovici, adăugând că „suntem fermi în acest sens”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Moscovici, membru al noului guvern de stânga format după depunerea unu jurământui în această săptămână al lui François Hollande ca primul preşedinte socialist al Franţei din ultimii 17 ani, a preluat funcţia de la predecesorul lui conservator François Baroin.


Noua echipa franceza s-a angajat în gestionarea serioasă a finanţelor publice, dar şi asupra unei strategii pro-creştere în Europa, după cum spune Moscovici, reiterând direcţia trasată de preşedintele François Hollande în timpul campaniei sale electorale.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr