marți

16 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 mai, 2012

Franţa nu va ratifica Pactul european privind disciplina fiscală cu excepţia cazului în care este modificat pentru a include angajamente pentru promovarea creşterii economice, după cum a declarat noul ministrul de finanţe, Pierre Moscovici, citat de The Telegraph.

„Ceea ce am spus este că tratatul nu va fi ratificat în forma sa actuală”, am preciat Moscovici, adăugând că „suntem fermi în acest sens”.

Moscovici, membru al noului guvern de stânga format după depunerea unu jurământui în această săptămână al lui François Hollande ca primul preşedinte socialist al Franţei din ultimii 17 ani, a preluat funcţia de la predecesorul lui conservator François Baroin.


Noua echipa franceza s-a angajat în gestionarea serioasă a finanţelor publice, dar şi asupra unei strategii pro-creştere în Europa, după cum spune Moscovici, reiterând direcţia trasată de preşedintele François Hollande în timpul campaniei sale electorale.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: