vineri

9 iunie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 mai, 2017

Deloitte a inaugurat joi Centrul de servicii Regionale în România. Centrul, care operează sub denumirea Deloitte Tehnologie, se înscrie investițiilor strategice ale companiei, menite să pună în slujba clienților din toate sectoarele de business din întreaga lume tehnologii de ultimă generație.

Centrul European de servicii Regionale din București se alătură celorlalte trei centre de tehnologie Deloitte din lume, situate în Hyderabad (India), Belfast (Irlanda de Nord), Orlando (SUA), în contextul în care tehnologia reprezintă un pilon de creștere al companiei.

Centrul European de servicii Regionale de la București  numără deja peste 100 de consultanți IT angajați și reprezintă o investiție ce demonstrează potențialul IT al României, în linie cu strategia Deloitte, într-un mediu în care tehnologia joacă un rol esențial. Centrul va genera până la 800 de locuri de muncă până în 2020.


Deloitte Tehnologie va furniza servicii SAP, Analytics/Managementul Informației (AIM) și tehnologii digitale către clienții Deloitte din România, precum și din piețe europene majore precum Marea Britanie și Germania, furnizând aplicații software și servicii către 75% din companiile prezente în Top 100 Fortune.

Pe lângă contribuția la crearea de noi locuri de muncă, prin angajarea a cel puțin 650 de specialiști IT, Centrul de servicii Regionale Deloitte va susține, de asemenea, creșterea talentelor locale, prin implicarea lor în proiecte globale importante ale companiei și prin schimbul de experiență cu profesioniștii din celelalte centre ale Deloitte din lume.

Noua echipă vine în completarea celor peste 600 de angajați pe care Deloitte îi are în România.

“Stabilirea Centrului de tehnologie la București înseamnă o recunoaștere a talentelor IT pe care România le are, precum și a dinamicii pieței locale de IT. Am încredere că acest Centru de servicii Regionale va deveni unul de referință la nivel mondial și va oferi talentelor IT din România oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile, prin implicarea în proiecte internaționale majore”, a spus Satya Swaroop Roddam, managing director Deloitte Tehnologie.


Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte România a adăugat: “Cu ocazia aniversării a 25 de ani în România ai companiei, sunt încântat că putem aduce noi linii de business, venind astfel mai aproape de obiectivul nostru de a fi lideri în strategia de transformare digitală, ca răspuns la nevoile mereu în schimbare ale clienților noștri”.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: