luni

27 iunie, 2022

Just Business

O interfață între Economie și viața afacerilor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 decembrie, 2020

Vineri, 4 decembrie, au început înscrierile pentru programul de granturi Electric Up dedicat IMM-urilor şi domeniului HoReCa pentru instalarea de panouri fotovoltaice, pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro.

Programul „Electric Up” prevede granturi de cel mult 100.000 de euro și permite firmelor și să devină producători de energie fotovoltaică.

„În vederea pregătirii tehnice a proiectelor, vă invităm să consultaţi ghidul de finanţare „ElectricUp„, pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi domeniul HoReCa, privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp – 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, spune un anunț al Ministerului Economiei și Energiei, citat de Agerpres.


Formularul electronic de înscriere va fi accesibil pe link-ul menționat timpde 60 de zile.

(Citiți și: „IMM / Proiectele pentru programul Electric up, cu finanțări de până la 100.000 de euro, pot fi depuse de pe 4 decembrie”)

„Prin Electric Up puteţi lua un grant de 100.000 de euro maxim și puteţi instala 100 de KW la dumneavoastră, pe acoperişul halei dumneavoastră. Poate că nu sunt suficienţi, dar 100 kW este maximum pe care legislaţia română îl permite în momentul de faţă pentru a nu avea nevoie de autorizaţie şi ne dorim să acceseze acest program cât mai mulţi întreprinzători români”, declara în urmă cu o lună ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Programul are un buget iniţial de 100 de milioane de euro.

 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: