marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 februarie, 2015

razvan nicolescuFostul ministru delegat al energiei Răzvan Nicolescu a fost numit în funcţia de Executive lead advisor în cadrul firmei de consultanţă şi audit Deloitte, de unde va acorda consultanţă în domeniul energiei, activitate care se va concentra asupra României, dar şi a Europei Centrale şi de Est.

Răzvan Nicolescu a fost ministrul Energiei timp de 10 luni, în 2014, iar înainte de preluarea mandatului a lucrat tot în sectorul energetic şi a fost ataşat la Uniunea Europeană pe probleme în domeniul energiei din partea României.

Răzvan Nicolescu este preşedintele Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, nominalizat fiind de Consiliul Uniunii Europene în 2009 şi, timp de aproape cinci ani, a fost director în cadrul celui mai mare producător de petrol şi gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom.


Este absolvent al Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi are o diplomă MBA la Solvay Business School.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: