vineri

19 aprilie, 2024

26 septembrie, 2016

SIVECO-Tech Innovator Awards (TI16010)Winners LogoRevista britanică “Corporate Vision” a anunțat recent medaliaţii “Technology Innovator Awards 2016”, produsul educațional AeL, realizat de Siveco România, primind o nouă recunoaștere internațională.

Premiile “Technology Innovator Awards 2016” recunosc și recompensează persoanele, departamentele și companiile care îşi asumă schimbări revoluționare, menite să transforme în bine modul în care se desfășoară global afacerile.

Organizarea acestei competiţii reflectă o realitate cotidiană: mediul actual de afaceri este dependent de tehnologie. Aceasta influenţează în mod crucial evoluţia oricărei organizaţii, indiferent de dimensiune, geografie sau domeniu de activitate. Ea face posibil, în mod democratic, accesul pe orice piețe pentru companiile din orice industrii, de la IMM-uri la mari organizaţii multi-naționale.


Compania SIVECO a primit distincţia Best Software Products & Consultancy Projects Exporter, pentru rezultatele remarcabile obţinute în exportul de expertiză şi vânzările internaţionale din ultimii 10 ani ale produsului său educațional, AeL.

“AeL este cel mai premiat produs educațional din Europa, bazându-se pe o bibliotecă științifică și pedagogică impresionantă dezvoltată de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, putem spune că am reușit să construim o punte de legătură solidă între România și numeroasele țări în care am implementat soluţiile noastre educaţionale. Din ce în ce mai multe țări conştientizează importanța educației pentru viitorul lor economic și social, şi investesc în sisteme educaționale moderne”, spune prof. Radu Jugureanu, directorul departamentului de eContent din cadrul SIVECO România.

AeL este utilizat de clienți din numeroase şi variate domenii, precum: universități publice și private, inspectorate școlare, fundații, ministere, asociații/agenții, camere de comerț/industrii, institute de cercetare, bănci, companii din diferite industrii.

SIVECO dispune de o expertiză solidă în dezvoltarea și implementarea de proiecte inovatoare de mare complexitate şi amploare pentru organizaţii din Europa, Orientul Mijlociu, nordul Africii și spaţiul CSI.


Între proiectele de eLearning de referință pe care SIVECO le-a dezvoltat și implementat se numără:

  • Programul de reformare a sistemului de învățământ din Malta, cu soluții de eLearning pentru nivelul primar și secundar
  • Proiectul de eContent pentru şcolile din Emiratele Arabe Unite
  • Proiectul eLearning, la nivel naţional, în Republica Moldova
  • Programul de implementare a soluţiei integrate de eLearning în Azerbaijan
  • Proiectul pentru instruirea profesorilor din Oman
  • Proiectul de eContent la nivel naţional pentru şcolile din Kazahstan
  • Programul de informatizare a sistemului educaţional din România – SEI, Sistemul Educaţional Informatizat
  • Proiectul de eContent pentru sistemul educațional primar și secundar din Maroc
  • Implementarea platformei de eLearning la American Creativity Academy (importantă rețea de școli din Kuweit)
  • Proiectul de repartizare computerizatã în licee tip ADLIC, în Liban
  • Implementarea sistemului complex de eLearning pentru Ministerul Educaţiei şi Culturii din Cipru
  • Soluții de eTraining implementate la companii precum: Mega Image, OTP Bank, ORANGE România, Marfin Bank, Contexpert România, Danone România, HOLCIM

Laura Hunter, coordonatorul competiţiei “Technology Innovator Awards 2016”, spune: “Distincțiile CV Magazine vor să pună în lumină tot ceea ce are mai bun de oferit domeniul tehnologiei. Suntem onoraţi să facem cunoscută munca asiduă și dedicația tuturor câștigătorilor premiilor noastre.”

Lista completă cu câștigătorii competiției “Technology Innovator Awards 2016” poate fi consultată AICI

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: