joi

18 aprilie, 2024

27 ianuarie, 2019

Produsul Intern Brut al României a fost de 949,6 miliarde de lei în 2018, cu 25% mai mare decât nivelul din 2016, a scris duminică seara, liderul PSD Liviu Dragnea, pe pagina personală de Facebook.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus faţă de anul 2016, reprezentând o creştere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%!! Sunt cele mai mari creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, a scris Liviu Dragnea, duminică, pe Facebook.

Calculele lui Liviu Dragnea sunt în linie cu cele mai recente prognoze ale CNP, însă corectitudinea datelor vizând veniturile bugetare din 2018 nu poate fi stabilită, având în vedere că Minsiterul Finanţelor nu a publicat vineri, cum ar fi trebuit, datele legate de execuţia bugetară din decembrie.

(Citiți și: ”Cristian Grosu / Puneți-vă centurile: Despre datele false de la Finanțe”)


Vineri, liderul PSD a postat o fotografie în care apare alături de Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, Niculae Bădălău, ministrul Economiei, Darius Vâlcov, consilier al premierului, Daniel Chițoiu, vicepreședinte ALDE, și Călin Popescu-Tăriceanu, șeful ALDE.

„Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”- este comentariul liderului social-democrat, sugerând că lucrează la definitivarea bugetului pentru 2019.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: