luni

22 aprilie, 2024

22 decembrie, 2016

dragnea-10-stati-asa-300x199Președintele PSD Liviu Dragnea privește cu aparentă detașare decizia președintelui Iohannis de a anunța după Crăciun persoana însărcinată cu formarea guvernului.

”Noi, la Parlament, ne-am organizat în așa fel îcât să finalizăm procedura de instalare a guvernului în 48 de ore. Îmi pare rău că președintele nu a făcut astăzi anunțul, fiecare cu ritmul lui…Am văzut că președintele recunoaște majoritatea, deci cred sincer că vrea să mai discute. Sper însă că vrea să vorbească cu doamna Shhaideh, e unica noastră nominalizare”, a afirmat Liviu Dragnea.

”Pe noi ne interesează ca guvernul să fie instalat până la 31 decembrie, este important ca să putem avea bugetul pe 2017 fata până la data de 15 ianuarie”, a precizat liderul PSD.


În ceea ce privește actualul guvern, președintele PSD a avertizat că, în acest moment, singurul atribut al său este acela de a gestiona situația curentă.

”Transmit (guvernului Cioloș- n. red.) că e bine să să se limiteze cu angajările, cu procedurile. Am înțeles că este agitație mare, unii își mută mobila”, a afirmat Liviu Dragnea.

Legat de decizia șefului statului și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a confirmat că Parlamentul este ”complet operațional”, gata să finalizeze rapid procedurile.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Acest text se adresează în primul rând tinerilor, adică celor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: