joi

18 aprilie, 2024

17 septembrie, 2015

afaceriSeria de evenimente regionale ”Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră” organizata de agenția The Associates continuă cu cel de-al cincilea eveniment ce va avea loc în Râmnicu Vâlcea, în data de 22 septembrie, la Grand Hotel Sofianu, sala Art Gallery 1.

Evenimentul va propune o dezbatere pe teme de finanţare şi investiţii – în prima sesiune, şi va invita la o serie de discuţii pe teme de consultanţă fiscală, financiară şi juridică – în a doua sesiune.

Partenerul principal al evenimentului este RaiffeisenBank. Printre partenerii și susținătorii evenimentului se număra Erste Asset Management, PwC Romania, Salacianu Attorneys at Law, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea şi BNI România.


În comunicatul The Associates se precizează:

Vom aduce in comunitatea locala de afaceri profesionisti din domeniul finantarii, fiscalitatii si consultantei care vor prezenta studii de caz si vor oferi raspunsuri intrebarilor adresate de participanti. Discutiile se vor purta intr-un mediu informal, fara bariere intre vorbitori si public, incuranjand astfel schimburile de idei si experiente.

Participantii la eveniment reprezinta factorii de decizie – top si middle management – din companiile cu cifra de afaceri mai mare de 500.000 euro din judetele Valcea si Arges.

Printre temele dezbatute la evenimentul Asociati in afaceri. Expertii alaturi de dumneavoastra – Ramnicu Valcea vor fi discutate si analizate:

  • Finantarea potrivita afacerii tale – Cristina Olteanu, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank
  • O noua incursiune in universul administrarii banilor – Mihnea Barbulescu, Director de Mareting si Vanzari, si Eduard Inizian, Manager Clienti Institutionali, Erste Asset Management
  • Provocari ale sistemului fiscal actual – Valentina Radu, Manager, Consultanta Fiscala, PwC Romania
  • Modificarile aduse de noul Cod Civil in materie de garantii reale oferite bancilor – Irina Amarghioalei, Avocat Senior, Salcianu Attorneys at Law
  • Finantarea consultantei in afaceri – Alina Marchis, Ofiter de Proiecte SBS, berd Romania

Evenimentul isi propune sa se diferentieze printr-o abordare dinamica si aplicata a discutiilor, oferind:

  • Dezbateri si studii de caz
  • Intrebari adresate in avans vorbitorilor (la completarea formularului online de inregistrare)
  • Intalniri individuale cu vorbitorii (consultanta personalizata la problemele de afaceri cu care se confrunta companiile, imediat dupa eveniment, intr-un cadru privat)

Mai multe detalii despre eveniment se pot obtine accesând site-ul dedicat evenimentului: http://theassociates.ro/events/asociati-in-afaceri-expertii-alaturi-de-dumneavoastra-ramnicu-valcea-25/#.VfqA-d-qqko

Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: